Oldalak

2012. augusztus 26., vasárnap

Babushka, muffin laminált


anyagokat töltöttem fel a meskára.
Nagyon szépek, mindkettőnek fekete ( nagyon sötét barna),- a matrjoskásnak piciny virágok díszítik, a muffinosnak pedig farkasfog az alapja.
Anyaguk miatt - ami vékonyabb vinil - főbb felhasználási területként:
- uzsonnás tasak,
- neszesszer
- pénztárca belső,
- szatyor,
- gyerkőc kabátkának tudom elképzelni.










2012. augusztus 24., péntek

Hello Ovi, Hello Suli II.

A második részben tolltartókat, neszesszereket, papír zsebkendő vagy egyéb apróbb dolgok tárolására alkalmas leírásokat szeretnék Nektek mutatni.
Javaslom, hogy lehetőségetekhez képest nézzétek meg az összes leírást, mert egyik a másikkal egyszerűen variálható, így minél inkább személyre tudjátok szabni!




2012. augusztus 23., csütörtök

Matrjoska, babushka, orosz baba

ki, hogy hívja, de egy tény legalább ugyan úgy szeretjük, mint a baglyokat :)
Nagy örömömre elérhetővé váltak a kollekciók.
Tetszésindex alapján rendelem majd meg őket, uh ne kíméljetek :)





2012. augusztus 22., szerda

Hello Ovi, Hello Suli!

Kezdeném azzal, hogy azalatt az egy hét alatt amíg elvoltam csak vártam és vártam az 1 hónapja megrendelt szépségeket. Pénteken aztán megérkezett a válasz, a vámhivatali eljárás csúszik... Értem én, de ennyit?!
Aztán megpróbáltam magamhoz hűen pozitívan szemlélni a dolgot: biztos szabadságolás van, és a  lényeg, hogy nem tűnt el, csak várat magára... Szóval, mindenkitől akinek a csomag rejti a várva várt anyagát, még egy kis türelmet kérek.

Ígértem Nektek, hogy hozok egy kis varrnivalót ;)
Hamarosan kezdődik az iskola, és van ahol már megkezdődött az óvoda.
A kicsiknek szeretnék a napokban kedveskedni néhány, igen jól használható, praktikus darabbal.

Kezdjük máris az egyik talán legfontosabb, és mindkét korosztály számára praktikus darabbal ( sőt, egyik másik szerintem Nekünk felnőtteknek is "bejön") :

                                                           Az UZSONNÁS TÁSKÁVAL







Remélem, Nektek is tetszenek ezek az uzsonnás táskák, és remélem készülnek majd ilyen, vagy hasonló megoldású szemet- és lelket gyönyörködtető darabok, amikből tényleg élvezet elfogyasztani a reggelit, vagy az ebédet :)

A képekre kattintva megnyílnak a leírások, tutorok.
Ha valakinek problémája adódna az elkészítéssel, keressen meg ha tudok szívesen segítek. Ha valaki ezekből kiindulva alkotja meg a sajátját, kérem küldjön majd egy képet az elkészült csodáról! ;)
Jó munkát!

Közben figyelmeztettek, hogy a saját uzsis tasimmal mi van? :))) Hááát megvan, nem is tudom hogyan felejtettem el...
íme:


Sajnos a google.doc. kissé  átalakította  a képeimet, de azért látszik a lényeg...


2012. augusztus 10., péntek

Szabadság

Sziasztok!

2012. Augusztus 11-től - Augusztus 20.-ig szabadságon leszek, ezért a megrendeléseket ezen idő alatt nem fogok tudni teljesíteni.
Köszönöm megértésetek, cserébe 20.-a utánra nagyon klassz dolgokkal készülök!
Annyit megsúgok, hogy az ovi-iskolakezdéssel lesz kapcsolatos ;)

Addig is minden jót!

2012. augusztus 6., hétfő

A szatén baglyok esete...


Az úgy történt, hogy egy nagyon kedves, táskákat varró Hölgy megkeresett: baglyos anyagot szeretne.
Keresgéltünk, egyeztettünk mire színekben is megtaláltuk azokat amit Ő keresett.
Ma megérkeztek az anyagok. Alig vártam, hogy bontsam a csomagot. Nem kis meglepetésemre a szatén baglyos anyagot láttam meg elsőként.
Először nagyon mérges voltam. Szeretem a helyet ahonnan rendelek. "Szakmai " angol tudás hiányában is mindig megértettük egymást. Vajon most mi történhetett?!
Rohantam a gép elé, ellenőriztem a megrendelést. Tényleg nem volt odaírva , igaz én sem ellenőriztem külön, hogy nem pamutvászonról van szó. Megírtam az e-meilem, fél napot vártam az időeltolódás miatt a válaszra, amiben megkaptam, hogy sajnálják, hogy nem volt látható az anyag összetétele, javították  a hibát...
Megírtam a megrendelőnek a történetet, és Ő úgy döntött - megértem, hiszen nem erre számított - nem kéri az anyagot.
Mérgelődtem itt délután, de aztán ahogy egyre többször vettem kézbe rájöttem TETSZIK NEKEM ez az anyag. NAGYON ... :) És tulajdon képen - ciki, nem ciki - én nem is tudtam, hogy ilyen designer méterárú létezik szaténban is. Nálam a pamut vászon, laminált textil és flanellel valahogy teljes volt a kör :)
Szóval, most van 2 db/ 78 x 50 cm szatén baglyos anyagom, ami egyre inkább megtetszik Nekem is, így ha nem vagytok elég gyorsak akkor még az is lehet, hogy megtartom... :)

Ti mit gondoltok a szatén anyagról? Dolgoznátok vele? Mihez használnátok? Próbáljak meg a kínálatba becsempészni szatént is?
Örülnék a visszajelzéseknek, mert komoly dilemmába kerültem, hiszen - nem győzöm hangsúlyozni - nekem tényleg tetszik! ;)





Átállás...

Igen, lassan átállok a facebook oldalamon megjelenő shop-ban történő árusításra. Úgy tervezem lemegy a nyár, visszatérünk a régi kerékvágásba, közben pedig valami teljesen újat indítunk el :)

A shopot itt érhetitek el.

Előnye, hogyha csak ezt fogom használni olcsóbban tudom adni számotokra az anyagokat! Paypal- al lehet majd fizetni, ami biztonságos és bármilyen ziccer esetén Ti biztosítva vagytok a pénzetek felől!
Hátránya azt hiszem egyedül pont az, hogy nem működik a megszokott utalásos, vagy banki befizetés. Ennek a problémának a kiküszöbölése miatt találtam ki, hogy akinek nincs lehetősége Paypal- al  fizetni, e-meilen keresztül is megrendelheti a Neki tetsző anyagokat, így senki sem marad ki :)
Remélem Ti sem bánjátok a változást!

2012. augusztus 1., szerda

Küldj egy virágot!


Küldj egy virágot, hogy abból aztán gondos kezek munkája által takaró készülhessen , és olyan helyre juthassanak el, adhassanak meleget ahol igazán nagy szükség van rájuk!
A Gólyahír Egyesület és a Kreatív Homokozó kezdeményezéséhez szeretnék csatlakozni ezzel a felhívással és az én saját virágommal
( kép ahogy elkészültem vele).
A felhívás június végén készült, de én csak most találkoztam vele, és azt gondolom nem késő most sem megosztanom ezt a nagyszerű ötletet, hiszen a virágokat augusztus 31-ig várják a kreatív homokozó szakemberei Timi és Rita.
Kérlek, nézd meg miről van szó annyira jó érzés másoknak segíteni, és ha ehhez elég egy kis virág ... nem lehet kifogás... :)





Karácsonyi előzetes





Ilyenkor Július végén -Augusztus elején már valahogy vágyom a telet, a Karácsonyt. Nem olyan rég ez már megmutatkozott az anyagok között is :)
Most is azon gondolkoztam, hogyan tudnék téli anyagokat is belecsempészni a következő megrendelésbe aztán eszembe jutott, hogy tulajdonképpen a szabadságunk miatt a következő megrendelés 20-a utánra esik; így akkor már igazán időszerű lesz, sőt sok alkotónak már lassan dobozokban gyűlik addigra a karácsonyi vásárfia!
Így aztán keresgéltem, és Robert Kaufman egyik kollekcióján akadt meg a szemem. Annak is bizonyos darabjain :)
Kíváncsi vagyok Ti melyikkel dolgoznátok szívesen?! :)