Oldalak

2012. augusztus 6., hétfő

A szatén baglyok esete...


Az úgy történt, hogy egy nagyon kedves, táskákat varró Hölgy megkeresett: baglyos anyagot szeretne.
Keresgéltünk, egyeztettünk mire színekben is megtaláltuk azokat amit Ő keresett.
Ma megérkeztek az anyagok. Alig vártam, hogy bontsam a csomagot. Nem kis meglepetésemre a szatén baglyos anyagot láttam meg elsőként.
Először nagyon mérges voltam. Szeretem a helyet ahonnan rendelek. "Szakmai " angol tudás hiányában is mindig megértettük egymást. Vajon most mi történhetett?!
Rohantam a gép elé, ellenőriztem a megrendelést. Tényleg nem volt odaírva , igaz én sem ellenőriztem külön, hogy nem pamutvászonról van szó. Megírtam az e-meilem, fél napot vártam az időeltolódás miatt a válaszra, amiben megkaptam, hogy sajnálják, hogy nem volt látható az anyag összetétele, javították  a hibát...
Megírtam a megrendelőnek a történetet, és Ő úgy döntött - megértem, hiszen nem erre számított - nem kéri az anyagot.
Mérgelődtem itt délután, de aztán ahogy egyre többször vettem kézbe rájöttem TETSZIK NEKEM ez az anyag. NAGYON ... :) És tulajdon képen - ciki, nem ciki - én nem is tudtam, hogy ilyen designer méterárú létezik szaténban is. Nálam a pamut vászon, laminált textil és flanellel valahogy teljes volt a kör :)
Szóval, most van 2 db/ 78 x 50 cm szatén baglyos anyagom, ami egyre inkább megtetszik Nekem is, így ha nem vagytok elég gyorsak akkor még az is lehet, hogy megtartom... :)

Ti mit gondoltok a szatén anyagról? Dolgoznátok vele? Mihez használnátok? Próbáljak meg a kínálatba becsempészni szatént is?
Örülnék a visszajelzéseknek, mert komoly dilemmába kerültem, hiszen - nem győzöm hangsúlyozni - nekem tényleg tetszik! ;)





2 megjegyzés:

  1. nekem nagyon tetszik:)))mi készül belőle:)?

    VálaszTörlés
  2. Végül ma reggelre két kedves vásárlóm megvette, így nem én varrok majd belőle, de mindenképp megkérem őket küldjenek majd képet mit alkottak ;)

    VálaszTörlés