Oldalak

2012. december 24., hétfő

Köszöntünk webshopunkban! :)

Nagyon vártuk már, hogy eljöjjön ez a nap...

Folyton azon törtük a fejünket, hogy juttathatnánk el Nektek a legjobb áron a minőségi designer textileket. Az eddig használt értékesítési felület megfelelt de úgy éreztük a jutalékok fizetése magas, egyre sűrűbben érkeznek az e-mailek: egyenlege lecsökkent, kérjük töltse fel...
Ez persze jót is jelentett, hiszen ezzel egyenes arányban nőtt  vásárlásaitok gyakorisága :)
Beindult az agyunk...
Hosszú éjszakázások, számolások eredményeként megszületett a döntés beindítjuk saját webáruházunkat, ahol számotokra is kedvezőbb feltételekkel kínáljuk termékeinket.

Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy van lehetőségünk megvalósítani az elképzeléseinket.
Így év vége felé lehet, hogy kicsit szentimentálisan de visszatekintve az idei évre csak arra tudunk gondolni, hogy elindultunk egy úton közben milyen sokan lettünk és mennyi új embert ismertünk meg...
Az elmúlt időszakban tanultunk, még van mit... és tudjuk, hogy vannak buktatók és lesznek mélypontok, DE azt is tudjuk, hogy a pozitív hozzáállás már fél siker... Vannak céljaink, és visznek előre a jövő évre vonatkozóan.

Egy biztos, a minőségből nem adunk lejjebb ezt eldöntöttük. Széles a paletta be lehetne szerezni olcsóbb de sokkal vékonyabb, kevésbé jó minőségű textileket. Ezeket nem fogjátok megtalálni Nálunk, célunk a minőségi, designer termékek forgalmazása, amit viszont megpróbálunk a Tőlünk telhető legelfogadottabb árakon kínálni Nektek.



www.textilcottage.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése