Oldalak

2013. november 17., vasárnap

Alakulunk...

Vagyis kialakultak az elképzeléseink, hogy milyennek szeretnénk látni, milyen bútorokat szeretnénk, milyen stílusjegyek legyenek...
Na, mondanom sem kell a fantázia szárnyalni kezdett és  én egyből egy minimum Fő- és azon belül is Belvárosi luxus stúdiónál tartottam már, mikor Balázs azért finom felhívta a figyelmemet bizonyos tényezőkre amik ezen irányú elképzeléseimet szertefoszlatták, és visszarepítettek Szigetszentmiklós, Deák Ferenc utcába ;)

Ha valaki megkérdezni azt válaszolnám, hogy az  otthonunkra leginkább jellemző az angol vidéki stílus, így első körben talán természetes volt, hogy ez és a shabby is szóba jött.
Hasonló jellegű elképzelésekkel:








Végiggondolva a vonalat arra az elhatározásra jutottunk, hogy:
- bár igazán széppé lehetne varázsolni, nagyon sok időbe és pénzbe kerülne a megfelelő bútorokat megtalálni,
- az "otthon melege" érzés nagyon kellemes, de egy folyton változó, színes árukészlet mellé valami friss, fiatalos, lendületes  környezetet kellene megalkotni. Ami könnyen, kevés ráfordítással  alakítható/ mindig megújítható.

Így maradtunk abban, hogy a fehér vonulatot választjuk. ( ez Nálam kompromisszumként kezdődött, aztán beláttam az előnyét, és máris száz-meg száz kép alakult a fejemben a fehéret kiegészítő sok-sok szépségről, amivel fel lehet majd dobni a stúdiót ;) )
Első körben a falakat öltöztettük fehérbe, majd a bútorokat is fehérben állítottuk össze és rendeltük meg a Dimacon-tól.

A bútorzat egy, a szoba közepén álló "sziget-ből fog állni, ami tulajdonképpen a szabóasztalt fogja megtestesíteni, de otthont ad majd a varrógépnek, és a megrendelések feldolgozásához feltétlen szükséges számítógépnek is. Valamint a textilek megfelelő tárolásához, szükségünk lesz egy klassz polcos szekrényre is.
Elképzeléseink, ezekhez hasonlítanak leginkább:









Mindebből jelenleg ott tartunk, hogy ebből:

 
 

Ez lett:  


és már most imádjuk... :))))




3 megjegyzés:

  1. Hajrá! Majd megyünk leselkedni! :)

    VálaszTörlés
  2. Várunk Benneteket Szeretettel. :)

    VálaszTörlés
  3. Nem kis vállalkozás és elképzelés..nos, az jutott eszembe a leírás kapcsán, hogy nem túkl drágán lehet használt bútorhoz jutni és tényleg csak egy kis festék kell, hogy kifehérdejen... bútortuning...

    VálaszTörlés