Oldalak

2013. november 8., péntek

HELLO STUDIO

Végre végre végre!!!! :)

Kimondhatatlan az örömöm, hiszen nagy álom vált, pontosabban válik valóra.

Ahogy lehetőségünk nyílt egyre több anyag forgalmazására, egyenes arányban lett egyre kevesebb helyünk megfelelő tárolásukra úgy, hogy könnyen hozzáférhetőek legyenek a szabáskor.
Be kellett látnunk, hogy betelt a kis gardróbszobánk :)

Én is mint minden "tisztességes" ;) DIY rajongó bújom az internetet, ezek közül a pinterestet, ahol először találkoztam a craftroom fogalmával, vagyis azzal, hogy a munkasarok tulajdonképpen nem feltétlen egy asztalból, vagy szekrényből áll a nappali - szoba, garázs, gardrób... kinek hogy tetszik ;)  - egyik sarkában, hanem az maga A SZOBA! ;)

Azt hiszem itt kezdődött ez után való sóvárgásom, és az anyagok felhalmozódásával, a felőletek érkező igények - hogy eljönnétek az anyagokat megnézni/ átvenni/ beszélgetni, ismerkedni- merthogy olyan egy hullámhosszon vagyunk :) - csak fokozták az elhatározásomat, hogy lépni kell.

Hosszas gondolkozás után végül megszületett az ötlet, hogy egy Stúdiót fogunk kialakítani a gyönyörűséges textileknek - mert megérdemlik ;) - ahol aztán lehetőség nyílik mindarra amire most az igények mutatkoznak.
Természetesen a stúdió a webáruházon keresztül történő vásárlási módon nem változtat, de nagyban kiegészíti, és elősegíti annak tevékenységét.

Nagyon sok tényező játszott szerepet a stúdió-nak megfelelő ingatlan keresése közben, ezért a folyamat igen hosszú időt vett igénybe, és az elmúlt időben csúcsosodott ki ami miatt - ahogy azt Ti is többen észrevettétek - kicsit elcsendesedtünk itt is, facebook oldalunkon is.

De aztán megtaláltuk a számunkra megfelelőt, amit most már "csak" kedvünkre kell formálni, alakítgatni.
Én nagyon lelkes vagyok, és már várom a végeredményt valamint azt, hogy onnan szabhassam majd Nektek a csodás anyagokat.
Hát áll még előttünk út - festés-berendezés... - de itt már bevesszük a kanyarokat ;) :)

Azon gondolkoztam, hogy bár engem nagyon izgat a dolog, de talán Ti is kíváncsiak lennétek arra, hogy szépülünk, alakulunk mert hát én szívesen posztolok ám róla! ;) :)))















9 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Sok örömöt hozzá! <3

    VálaszTörlés
  2. Szuper! Nagyon várjuk a fotókat és azt is, hogy mehessünk Hozzátok válogatni! :)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok! Merre is lesz???????????????

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Orsi. Lényeges kérdés, tényleg nem is írtam a posztba. Itt maradunk Szigetszentmiklóson, ami hát nem a világ közepe de egyenlőre emiatt nem tudunk utazást bevállalni.

      Törlés
  4. Igen, kiváncsiak vagyunk a szépülésre! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük, akkor hát dokumentáljuk az alakulást ;)

    VálaszTörlés